The place to discuss all things related to the Exponent Content Management System

2nd page of filedownload module shows up above page content

edited February 2013 in Modules
v 2.0.4
When I click on the link to show the NEXT page of the filedownload module, the second page shows up in the admin section above the main content:
[attachment=0]How-it-posts-in-two-places.jpg[/attachment]

Ideally, if it was correct, it would look like this and show up, like my news module, on a separate page. can you help ? I know it is somewhere in the code!! :oops:

[attachment=1]2-5-13-how-it-should-be.jpg[/attachment]

Comments

  • Is it just ME and my connection, or is the forum terribly slow? Today was the first day I could actually complete this post in two days.
  • First off, we've been having server issues for months...they are still trying to nail down the exact problem whether it's a server hardware issue or something that is messing with the entire exponentcms.org domain (other sites on that server don't seem to be experiencing problems)...but anyway.

    It's likely a problem with div id's. Most of our 'code' places things like the sort dialog into/against a specific div id. Having said that...what theme or subtheme are you using for the initial page 1? I'll have to check, but I think we might run back to display subsequent pages in the default theme template (index.php), unless you have set up an action map (action_maps.php in the theme folder). Also which is the 'main' container and which are hard-coded?
  • Again, you qualify for life saver status! I forgot all about the action map ... I knew we had addressed a smiliar subject, but was unable to search the forum.

    As for the slowness of the server, I experienced that twice in my use of Exponent. The first time was a php issue trying to run it on an IIS machine, The second time, which is all of the past 6 months up until mid January. When I experience slowing of my server, I clear the cache, reset the Sessions, run a Repair the DB and do a database Optimize in that sequence... and it gets me going for another week or two.

    I did a couple of tracert of the forum when it kicked me out, and thought maybe this is interesting for you. It does indicate where one of the issues lies.



    Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
    Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

    C:\Users\lrainey>tracert forums.exponentcms.org

    Tracing route to forums.exponentcms.org [99.198.120.226]
    over a maximum of 30 hops:

    1 <1 ms <1 ms <1 ms 10.2.2.1
    2 1 ms 1 ms 1 ms 204.249.127.1
    3 2 ms 1 ms 1 ms ns1432.ztomy.com [138.210.119.113]
    4 11 ms 3 ms 3 ms tx-74-5-125-149.sta.embarqhsd.net [74.5.125.149]

    5 16 ms 17 ms 19 ms 206.51.81.0
    6 15 ms 14 ms 15 ms bb-dllstx97-jx9-01-ae0-0.core.centurytel.net [208.110.248.18]
    7 23 ms 17 ms 16 ms equinix.tge9-3.ar1.dfw1.us.nlayer.net [206.223.118.61]
    8 15 ms 15 ms 19 ms ae0-50g.cr1.dfw1.us.nlayer.net [69.31.63.125]
    9 38 ms 38 ms 86 ms xe-0-2-1.cr1.ord1.us.nlayer.net [69.22.142.4]
    10 44 ms 41 ms 43 ms ae1-20g.ar1.ord6.us.nlayer.net [69.31.110.250]
    11 41 ms 41 ms 40 ms as32475.ae6.ar1.ord6.us.nlayer.net [69.31.110.20
    2]
    12 40 ms 41 ms 42 ms asw-dz126.ord03.singlehop.net [173.236.122.234]

    13 41 ms 41 ms 40 ms oic-prod-03.oicgroup.net [99.198.120.226]

    Trace complete.

    C:\Users\lrainey>tracert forums.exponentcms.org

    Tracing route to forums.exponentcms.org [99.198.120.226]
    over a maximum of 30 hops:

    1 <1 ms <1 ms <1 ms 10.2.2.1
    2 1 ms 1 ms 1 ms 204.249.127.1
    3 1 ms 1 ms 1 ms ns1432.ztomy.com [138.210.119.113]
    4 2 ms 1 ms 4 ms tx-74-5-125-149.sta.embarqhsd.net [74.5.125.149]

    5 16 ms 14 ms 14 ms 206.51.81.0
    6 14 ms 14 ms 14 ms bb-dllstx97-jx9-01-ae0-0.core.centurytel.net [208.110.248.18]
    7 16 ms 19 ms 19 ms equinix.tge9-3.ar1.dfw1.us.nlayer.net [206.223.1
    18.61]
    8 16 ms 16 ms 16 ms ae0-50g.cr1.dfw1.us.nlayer.net [69.31.63.125]
    9 38 ms 39 ms 38 ms xe-0-2-1.cr1.ord1.us.nlayer.net [69.22.142.4]
    10 42 ms 44 ms 44 ms ae1-20g.ar1.ord6.us.nlayer.net [69.31.110.250]
    11 42 ms 39 ms 39 ms as32475.ae6.ar1.ord6.us.nlayer.net [69.31.110.202]
    12 43 ms 43 ms 42 ms asw-dz126.ord03.singlehop.net [173.236.122.234]

    13 40 ms 40 ms 40 ms oic-prod-03.oicgroup.net [99.198.120.226]

    Trace complete.

    C:\Users\lrainey>tracert forums.exponentcms.org

    Tracing route to forums.exponentcms.org [99.198.120.226]
    over a maximum of 30 hops:

    1 <1 ms <1 ms <1 ms 10.2.2.1
    2 1 ms 2 ms 1 ms 204.249.127.1
    3 1 ms 1 ms 1 ms ns1432.ztomy.com [138.210.119.113]
    4 2 ms 1 ms 1 ms tx-74-5-125-149.sta.embarqhsd.net [74.5.125.149]

    5 15 ms 14 ms 15 ms 206.51.81.0
    6 15 ms 14 ms 14 ms bb-dllstx97-jx9-01-ae0-0.core.centurytel.net [208.110.248.18]
    7 19 ms 19 ms 16 ms equinix.tge9-3.ar1.dfw1.us.nlayer.net [206.223.118.61]
    8 15 ms 16 ms 14 ms ae0-50g.cr1.dfw1.us.nlayer.net [69.31.63.125]
    9 39 ms 75 ms 50 ms xe-0-2-1.cr1.ord1.us.nlayer.net [69.22.142.4]
    10 42 ms 41 ms 42 ms ae1-20g.ar1.ord6.us.nlayer.net [69.31.110.250]
    11 40 ms 41 ms 40 ms as32475.ae6.ar1.ord6.us.nlayer.net [69.31.110.202]
    12 40 ms 40 ms 41 ms asw-dz126.ord03.singlehop.net [173.236.122.234]

    13 41 ms 40 ms 41 ms oic-prod-03.oicgroup.net [99.198.120.226]

    Trace complete.
Sign In or Register to comment.